COTECH laver engineering til offshore- og marineindustrien, og har stærke referencer indenfor disse segmenter.

Vi udarbejder konstruktioner via kundespecifikationer, og vi kan komme med det fulde koncept, fra ideerne, til konstruktionen, til produktionsgrundlag og til den endelige godkendelse er gennemført ved klassifikationsselskaberne.

Vi er DS/EN ISO 9001:2015 certificeret og vi kender til standarden EN ISO 3834-2 der omhandler kvalitetssikring af svejsning. Vi arbejder efter DNV GL standarderne og kan være behjælpelig med udarbejdelse af Welders Log ud fra godkendte WPS / WPQR.

Udover det fremstillingsmæssige i stål kender vi til kravene til overfladebehandlingen offshore – så ved COTECH for du mere end konstruktion – du får knowhow om ”alt det der følger med”.

Strenge kvalitetskrav er ikke uvant for os, så vi kan til dit projekt medlevere den ønskede dokumentation. Til alle projekter indenfor offshoreområdet kan vi medvirke til at din leverance dokumenteres med fuld sporbarhed, eksempelvis MRB (Manufacturing Record Book).

MRBén indeholder typisk fuld sporbarhed, blandt andet materialecertifikater, samt eventuelle omstemplingserklæringer, Welders Log, NDT-rapporter og måle- / og FROSIO rapporter på overfladebehandlingen.

Foruden ovenstående kan COTECH udarbejde Progress Report / Projektplan til dit projekt, så du løbende er orienteret om fremdriften på projektet.

Kort sagt – vi ved hvad der skal til dokumentationsmæssigt til offshore sektoren – både når det kommer til konstruktionen og designgodkendelserne – og når det kommer til den fysiske gennemførsel af projektet.

Vi kan altså hjælpe med alt – både design- og fremstillingsdelen, du vælger helt selv hvor meget COTECH skal være involveret i din opgave – men via COTECH kan du som kunde sikre dig at ansvaret for den komplette leverance er placeret et sted!