• Fiskeudstyr

  • Fotorealistiske billeder

  • Kogearrangement

  • Maskine

  • Maskine – Delkomponent

COTECH varetager ingeniørydelser, og kan løse de fleste opgaver indenfor mekanisk konstruktion, beregninger og udarbejdelse af produktionsdokumentation. Vi kan udføre CE-mærkning efter maskindirektivet og EUROCODES – kort sagt “COTECH er din samarbejdspartner af ingeniørydelser til metalindustrien!”

Vi arbejder bredt indenfor metalindustrien – så vi kan give dig den nødvendige sparring – og sikre at din konstruktion er kostoptimeret når det kommer til vægt og fremstilling!

Vi vægter højt, at alt er optimeret, så du får det, du skal bruge – men ikke mere – til den bedste pris, både når det kommer til engineering og efterfølgende fremstilling!

Via vores fleksible medarbejdere og kvalitetsledelsessystem, sikrer vi den bedste løsning i den rette kvalitet – til den ønskede leveringstid!

Vi kan sidde ved dig mens opgaven løses, eller arbejde fra vores eget kontor – du bestemmer hvilken arbejdsform der passer bedst til din opgave!

Kontakt os hvis du skal have tegnet, konstrueret eller beregnet en opgave – eller have udført andre former for ingeniørarbejde!

I undermenuerne kan du læse mere om de ingeniørservices, vi tilbyder, og kontakt os gerne for at høre om vores muligheder for at hjælpe dig!